0405450280 info@jymylentis.fi

Valmennus-materiaali

Valmentajapalaverit

Valmentajapalavereissa oman alansa asiantuntijat kertovat osaamisalueestaan auttaen kaikkia kiinnostuneita kehittymään. Osa valmentajapalavereista kuvattiin ja ne ovat nähtävillä täällä. Tule tutustumaan inspiroiviin ja opettaviin palavereihin, jotka tarjoavat arvokasta tietoa. Istu alas, rentoudu ja nauti tästä oppimisen mahdollisuudesta!.

Lasten ja Nuorten fysiikkaharjoittelu

Suvi Huhtanen

Sertifioitu urheilufysioterapeutti & alaraajaspesialisti

Suvi Huhtanen toimii yrittäjänä VAHVA Fysioterapialla. Hänellä on vahva lajitausta pesäpallosta ja lentopallosta. Suvi toimii lisäksi tällä hetkellä Nurmon Jymyn lentopallonaisten sekä painija Jenna Hemiän fysioterapeuttina.

Suvi tarjoili todellisen tietopommin, kun hän loi mielenkiintoisen paketin meille kaikille. Kolmen tunnin luento oli täynnä ajatuksia herättävää tietoa, joka antoi vankkaa teoriapohjaa, kun taas käytännön osuus varusti meidät konkreettisilla työkaluilla harjoituksiin.

”Tutkimusnäyttöön perustuen fyysisiä ominaisuuksia ja taitoja tulisi harjoittaa monipuolisesti kaikissa kasvun ja kypsymisen vaiheissa” 

Vaikka aluksi saatat ajatella, että tämä on suunnattu vain valmentajille,  niin myös vanhempien kannattaa varata aikaa tämän kokonaisuuden parissa. Se ei ole vain oppimista, vaan se on elämyksellinen matka, jossa aivot pääsevät raksuttamaan täydellä teholla!

 

Alapuolella olevasta painikkeesta pääset luentojen dioihin.

Urheiluteippaus

Petri Sissala

 

TuLe- ja urheilufysioterapiaan
erikoistunut osaaja

Petri Sissala on kokenut fysioterapeutti, joka työskentelee Terveystalolla. Hän on erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistöön, urheilufysioterapiaan sekä alaraajaongelmiin. 

Petri piti kiinnostavan luennon sekä käytännön kokonaisuuden seuran valmentajille. Luennolla käytiin läpi urheiluvammoihin sekä ennaltaehkäisyyn liittyvää teoriaa ja luennon jälkeen oli käytännön oppitunti urheiluteippaamiseen liittyen.

Alapuolen painikkeesta pääset katsomaan luennon diat.

Kuntoutus

 Tämän osion alta löydät apua urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn ja kuntouttamiseen.

Enemmän kivuttomia harjoituspäiviä

Opas nuorten lentopalloilijoiden rasitusperäisten
olkapää- ja selkävammojen ennaltaehkäisyyn

 

Hanna Koivulahti-Kuusisto ja Neea Silla ovat luoneet upean oppaan osana fysioterapian opinnäytetyötä Seinäjoen ammattikorkeakoulussa. Opas on suunnattu lentopallovalmentajille avuksi ennaltaehkäisemään nuorten lentopalloilijoiden rasitusperäisiä olkapää- ja selkävammoja. Opas koostuu alkulämmittely- ja oheisharjoitteista sekä
liikkuvuusharjoitteista. Pääset avaamaan oppaan uudessa välilehdessä klikkaamalla alapuolella olevaa painiketta.